Anna Hjärta Pollen

Jag tror ingen i min närhet har missat min groteska pollenallergi. Nysattackerna är många och kan när som helst dyka upp. Först kommer en nys, som sedan följs av en till, som efterföljs av ännu en och som avslutas med två små. Då papper inte alltid är tillhands så kan jag inte göra annat än att gömma huvudet i armen, sådär som man brukar göra, och ge mig själv en ordentlig dusch. Folk omkring mig brukar ofta börja skruva på sig och ibland har jag upplevt att folk hållit för munnen i hopp om att de bakteriepartiklar som kommit ur min näsa inte ska attackera dom.
Jag antar att det ständiga nysandet lär fortsätta sommaren ut, under tiden så ska jag lära mig älska min pollenallergi!

Goddag Kyliga Vindar och Musse

Det var med stora ögon jag tittade ut genom fönstret i lördags morse, det snöade! Hade hoppats på att det soliga vädret skulle hålla i sig men de senaste dagarna har vädret och dagarna varvats med både regn, sol, snö, kallt varmt och kyligt, knasigt. Nu kan jag bara gå runt och hoppas på att de kyliga vindarna avtar och att solen kommer tillbaka!

Just nu sitter jag vid en av skolans alla datorer och försöker fördriva tiden till klockan slår ett. Då är det disneykonsert här på skolan. Nostalgin lär flöda i massor :)

Goddag!

En Hyllning Till Studenten

image61

Det vankas student för alla tredjeringare och på Haraldsboskolan har treorna gått runt med sina nyanlända studentmössor något som får mig själv att hoppas och tänka att det snart är min tur, vilket det även är! Hoppas även att när tiden är kommer att jag inte har ångest över mina framtidsplaner och bara kan njuta av min utgång..
Hoppas att alla som tar studenten 2008 också kan göra det! 

Ett Försök Till Att Vara Sexig

Dan Gill kom till stan idag. En superduktig koreograf från USA(?) som tydligen har koreograferat till Fergie och massa andra superduperkändisar.
Han lärde mig, genom dansen han lärde ut, att vara sexig och det slog mig flera gånger om hur sjutton en manlig man kunde vara sexigare än mig... efter närmare eftertanke kanske det inte var så konstigt. "Touch yourself!" yttrade han sig ständigt om.
Han gick väldigt fort fram och det var med nöd och näppe som jag kom ihåg dansen från början till slut. Dock vet jag inte hur..
Det var iallafall jättekul men det är nog sjutton inte så mycket  kvar av den nu!



Imorgon är det dansuppvisning för Rgdt på Folkets Hus. intresserad? Kom och kika.