Krävande Barn Kräver

Familjen Jansson/Domei har varit på besök i några dagar vilket åsamkade att datoranvändatet fick vänta. Lilla Iris fyra år har varit mig i hasorna dygnet runt och ständigt krävt lek och spring och det är inte förens nu när dom har åkt som man känner hur skönt det är när det är helt stilla.

Imorgon är det destination Öland vilket betyder tidig uppstigning och sju timmar lång bilresa, Puh! Och nu på lördag så kommer vår hundvalp äntligen till oss och jag som inte är någon djurmänniska, hur ska det gå?

Till dess, Farväl och på återseende!


Det är Nu man ska leva




På en spontan begäran kom min käraste Liz(inte hon på bilden) över för SATC och limelemonad.
Ett otroligt bra sätt att avsluta dagen på efter att ha ägnat hela eftermiddagen till att måla mitt rum, jag har en förhoppning om att det ska bli klart imorgon!

Jag har en tanke som spirar i mitt huvud.
En ålderstigen vän sa en gång, "Det är Nu man ska leva"...
Det är precis vad jag ska göra!

Ban The Bra

Operation "få nya influenser" går som tilltänkt då kvällen har ägnats till att jobba på det som ska bli ett nytt och fräscht rum. Känns extra bra att det är jag som är den som spacklar, slipar och snickrar. Lite vemodigt att nu måla över min fina "Ban the bra"-vägg då jag ägnade timmar till att göra den så fin som möjligt, men jag är nu redo att skapa ett nytt liv och förhoppningsvis känna att jag skapat något helt på egen hand.. tillsammans ska vi skapa stordåd, rummet och jag.

Ge mig nytt!



Just nu är jag i ett sådant skeende i livet då jag hela tiden är på jakt efter nya influenser och händelser. I försök att stilla mina behov gör jag kreativa och konstiga luncher till mig och min bror,  syr mängder av saker utan att avsluta dom och näst i tur är att måla om och snickra i mitt rum alldeles själv i hopp om att en ny sovalkov ska ge nytt liv, jag längtar!
Hittils har ingen, tror jag, tagit skada av mina kliande fingrar men eftersom pappa har gett mig tillåtelse att designa hans icke särskilt säregna skägg(jag kan nästan lova att det kommer komma en bild) så kan jag inte låta bli att undra, hur kommer sommaren sluta?