Färgerika Fjädrar och Äggets Ända

Påsken har som vanligt firats hos farmor och den har för mig, som inte är särskilt religös, mest inneburit färgglada blommor och fjädrar samt vänliga släktingar och god mat. Jag som är en riktig äggälskare och nästan använder påsken som ett skäl till varför jag äter så mycket ägg har bara... tamtadam ätit ett endaste litet ägg under påskhelgen. Kan inte riktigt begripa varför äggbegäret inte har varit lika stort i år. Kanske att pirret i magen vid påskens anländande har börjat avta med åldern och att ägget därmed inte har fått en lika stor roll som förut.. jag funderar på om jag inte borde ta igen det imorgon.

Le Fabuleux Destin

Jag önskar och längtar. Nästa vecka bär det av till Frankrike och Paris och de som känner mig längtar nog också då de äntligen slipper mitt eviga tjat om detta franska land. "Snart åker jag, snart åker jag!"
Min reslusta har bara växt sig större och större och jag hoppas att den nu äntligen får mättas lite.

Hej fransk sol, franska manslår, fransk mat och fransk atmosfär. Här kommer jag!

image59

It Makes Me Feel Good

Solen som jag beställde av vädergudarna verkar ha blivit upphävd. Hoppas på att den infinner sig på himmeln snart.
Något som jag har insett nu när våren är på intågande är att jag börjar känna en stark dragning till att titta på alla dessa ultraamerikanska, romantiska komedier som finns och jag tror nog att jag skyller allt på våren och alla dessa romantiska känslor som den giver en. Hittade ett inlägg från förra våren som jag tycker beskriver så bra hur jag känner.

Jag är tvungen att erkänna det. Jag har blivit besegrad, jag har fått lida nederlag och jag har blivit övervunnen och slagen. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i romatiska amerikanska komedier men nu har jag tittat på dom undan för jämnan och insett att ja.. dom är ganska romantiska. Äckligt romantiska om jag ska vara ärlig, men trots det så kan jag inte sluta dras in i dom.
Och lyckas gör dom enligt de speciella feelgood-igredienserna; småtöntig, romantisk, enfaldig, svärmisk, känslofull, idealistisk och nästintill drömlik. Två personer träffas (snygga givetvis) och som efter en tvist (eller annat tjaffs) inser hur kära de är och att det inte kan leva utan varandra. Förutsägbart, ja men otroligt lyckogivande. Som den blivande fjolla, som min far så vänligt uttryckte det, ska jag nu gå och lägga mig och drömma mig bort bland feelgood-filmernas värld och kanske, kanske så knackar drömprinsen på fönstret. Kanske.


Förskyld Och Min Pappas Mamma?

Attsshhooo. Jag tror sannerligen att det går en förskylning bland folket och med tanke på att många av mina klasskamrater är drabbade så var det bara en tidsfråga innan jag också skulle bli det, hoppas att jag blir av med det konstanta nysandet innan lördagens danstävling (som förresten ska äga rum i Falun)!

Från det ena till det andra.
Under dagens middag diskuterade vi det faktum att man inte kan lita på någonting som sägs vilket resulterade till en vild diskussion uppstod där vi påstod både det ena och det andra om varandra te.x hävdade min far att jag var hans mamma och jag påstod att det inte finns något som kan motbevisa det faktum att min bror är en utomjording.
Ja så är det nog.