.. Jag Borde Säga Godnatt

Det är när man sitter ensam, det är sent och tröttheten tar över som man börjar känna sig lite däven... trots det så är jag trilsk nog att gå emot mina egna principer. Jag har aldrig kunnat komma i underfund med varför man inte går och lägger sig när man är trött utan istället väntar tills man är totalt avslagen och kommer på sig själv med att slumra till med jämna mellanrum...

Jag borde verkligen gå och lägga mig!
Godnatt  ( :


Tryffel

Vissa saker är jag riktigt bra på, andra inte. Som tex att skriva blogg, jag lovar att det ska bli en bättring!

Jag sitter i vår fina bruna soffa och begrundar den gigantiska fruktskålen som mamma fyllt på med alla dess härliga frukter du kan tänka dig. Farligt, då jag befarar att jag kommer har slukat upp den innan morgonen gryr, men mumsigt är det!
Förutom att ha ägnat dagen till mina studier och äta frukt från fruktskålen så har jag och Liz varit och inhandlat ingredienser för tryffelchoklad. Detta härligt goda bakverk (som ser ut som bajs:) som vi med hjärta och själ gjorde så fina och goda. TRY IT!
 
image57

2007 års cirkel är sluten

image56Minnen, ja. Nu har jag i minnenas värld gjort en resa genom året.
Nya bekantskaper har knytits, äventyr har genomförts och alla "ska-göra"-saker har fullbordats.
Igår firades Nyårsafton för fullt med trerätters, finklädda människor och ett upplyst badkar i trädgården hemma hos fin-Liz och avslutades hemma hos snäll-Arvid där vi räknade ner det nya året, kramades, skålades och dansade med håg och fröjd till liveband. Vilket underbart inledande på det nya året!

Nyårslöfte! Jag kan tänka mig att det var en och annan som avgedde ett sådant i stundens hetta. Jag som aldrig brukar avge något hade tanken att byta trenden men glömde i minutens ögonblick ge något, kanske lika bra då nyårslöften egentligen är ganska överskaffade och på lång sikt svåra att hålla. Men jag ska nog iallafall fortsätta det nya året med tanken att jag ska hålla mig stark i både medgångens och motgångens stund och att med nära och kära uppleva fler äventyr att minnas och förnöjas av.


Nu tillbaka hos de spirande rovplantorna, som ska gallras.
Cirkeln är sluten.