Sår

Jag har en vän som heter Axel och han är så himla duktig på att skriva dikter.



Hela mitt liv har jag sytt mitt sår


Hela mitt liv har jag sytt mitt såroch kvävt det så gått det möjligen går
fast dens djupt in groda starka frö
har alltid varit svårt att överströ
 
Hela mitt liv har jag varit så rädd
att någon ska se att jag är utklädd
därav be blicka sårets urholkning
kunna göra en korrekt omtolkning

När du kom på ett oönskat besök blev fröet till tår besmittande rök
men nu ligger jag i din varma famn
och säger till ditt obesmittade namn:
 Det är just det här jag alltid velat
Äntligen har du kommit och helat
min skräck för att bli orättvist bedömd
Du kommer aldrig att bli bortglömd

För du och jag ska bli en och samma
Vi skall brinna med en enda flamma
Nu och för evigt ska vi förena oss
Nu förtunnas det mörka, det ljus kommer loss


Jag skrev en vårdikt en gång

v?


Äntligen, äntligen är våren här
som jag har längtat och längtat
men vad är det för blomma som just slagit ut
jag plockar den inte för den är nästan slut
Av: Anna Wiktorsson Klass 2

Il fait beau.. Il fait beau

Det är en slapp lov-vecka jag har haft, men så skön! Pågrund av att det har det stått något hängit och snorit till dom senaste dagarna har jag bara slappat och fokuserat mer på att försöka få lite pluggning gjord, lyckats sådär måste jag säga. Efter att  ha isloerat mig i min varma boning under hela torsdagen bestämde jag mig igår för att först städa och sedan komma ut och få lite luft. Besökte lite affärer i falun stad för att sedan bege mig till biblioteket för att försöka få lite pluggning gjord.. tänkte att om jag byter pluggmiljö kanske jag kan fokusera mig bättre. Efter att i en timme försökt få in en massa kemiska betäckningar (som jag idag har glömt) tog jag mig hem och kokade mig en kopp thé. Den dagen gjorde att jag kännde mig så lugn och skön men samtidigt så effektiv!


Idag vaknade jag upp léende och bestämde mig för att sätta på en bit fin musik för att sedan ligga och lé till den och fundera på vad som faktist ska ske idag. Stjärnornas natt! Jag och några andra fick efterfrågan om att dansa på den vintershow som ska äga rum på Ejendals arena. Jag tror att det är tänkt att vi ska inviga hela grejen för att sedan få kika på showen, gratis! Trots att jag måste medge att jag inte är särskilt förtjust i E-type och Martin Stenmarck så ska det blir så otroligt kul få göra det man älskar mest för över 4000 folk.. iiihhhh(pirrande glädjeskrik).
 
Efter att ha käkat en god frukost och kikat lite i bland gamla bilder från när jag var barn var jag tvungen att lägga mig i min säng igen. Och här sitter jag nu, omringad av dun, musik och nostalgiska minnen i ett lockigt morgonrufs som liknar närmast ett afro.
Jag tittar på den blåa toalettborsten som jag fick av Selle i födelsedagspresent och tänker tillbaka på det underbara år som 2006 var. Jag kom fram till att man ska fokusera på det som faktist gör en lycklig och inte fundera så mycket på det förflutna. Inte ha ångest över de saker som jag inte har hunnit med utan omringa mig med en massa bra och våga prova nya saker. Jag är övertygad om att 2007 kommer bli ett av det bästa åren på länge.. mycket länge.