Tack för ingenting

Det efterlängtade sportlovet är här och idag var det ännu en sån där vårig dag vilket jag uppmärksammade med att sätta på mig min blommiga klänning innan hela familjen begav sig till Ikea för att inhandla riff piff till friggeboden som har stått så länge nu. Snart och nästan!
De vårkänslor som brukar infinna sig hos mig vid den här tiden på året får mig att längta till det nya och jag insåg för ett tag sedan att jag är en sådan person som älskar det nya vilket antagligen måste vara upphovet till den kreativa lusta som får mig att vilja skapa saker hela tiden.
Trots att jag är sugen på att upptäcka det nya så tror jag att jag sparar energin och ägnar lovet till att försöka ta det lungt och och göra den yppersta, mest trösterika, renaste och heligaste konsten - den ädla konsten att göra ingenting.

Hej Herr Vårsol!

image58Solen är här och fåglarna kvittrar gällt och vackert och jag kan liksom nästan känna vårens antågande i kroppen.
Kanske lite tidigt med tanke på att snön fortfarande är kvar men men familjen W startar tidigt med plast-snödroppar och färgglada vårgardiner. Det ger en härliga tankar.
Jag firade vårsolen med att baka grahamsbullar med sesamfrön samtidigt som ljudet av Jack Johnson ekade i huset, ibland är det verkligen en fröjd att få vara ensam hemma.



Ett Hopp Om Att Semlor Förlänger Livet

Igår var det fettisdagen och jag skulle tro att målet för många svenskar var att inhandla sig en semla. Jag och Liz begav oss till Focus, förväntansfulla och hungriga. Till min stora lycka och även häpenhet så fanns det lika många semmelsorter som det finns korvsorter, nästan iallafall. Slutligen blev valet en saffranssemla med mandelmassa för oss båda.. vilken njutining!
Trots att semmeldagen bara firar sin härliga existens en dag om året så vet jag att iallafall resten av veckan också kommer ägnas till att förtära alla dessa praktfulla semlor som bara väntar på att få ätas upp.
Jag befarar att det lär bli många men ack så goda de är. Jag lever på hoppet om att semlor förlänger livet..


Tid Och Pojkvänner

Dans, dans, dans. Hela huvudet rör sig av dans och med tanke på att jag går en danslinje så är det svårt att utesluta det från ens tinning en enda sekund då dagarna oftast består av dans. Jag har funderat ofta på hur jag lyckas men på något sätt så lyckas jag iallafall hinna att träffa vänner och klara av allt annat studerande som skolan innebär. Något som jag kan utesluta helt är att ha pojkvän.. Kanske att vi skulle kunna träffas några minuter innan jag går och lägger mig eller så har jag en ledig dag den 2:a mars?


Vill du bli tillsammans med mig?