Shall we dance, Nina?

image38

Spa, glory thing


Jag frustar, jag pustar och jag nyser.
Jag befarar att en förskylning är påväg!
Men det gör ingenting för jag är så himla glad och lycklig och nöjd och ja..

För att inte tala om helgen!
Den har jag spenderat på Spa i Sunne med nära och kära från Göteborg! (kan det ha något att göra med mitt välmående?)
Denna spa-vistelse har då inneburit så mycket som jag förväntat mig..
Bubbelpoler, massage, mer bad, yoga, skön miljö, lite mer bad och det nästan bästa av allt, god mat!
Ska jag vara ärlig så känner jag mig faktist halvt frälst av allt lugn och den där massagen. Damn!


Come on feel the Illiniose

Ibland när jag ligger i min säng och begrundar saker i  stor omfattning kan det göra att man börjar tänka på det mest konstiga saker. Igår kväll när jag låg i min säng bland dun, kuddar och täcke började jag tänka på drömmar.
Vad vill våra drömmar berätta? Och är det nåt som man ska fundera över? Jag har även funderat på om det finns spår av sanning i våra drömmar eller är dom tagna ur .. ingenting? Oftast är ju drömmar så där helt knasigt bisarra.

Som inatt till exempel:

Utan att riktigt kunna igenkänna vart jag befann mig eller varför så visste jag att det som skulle komma till att hända inte skulle sluta bra. Fem jättefåglar flög som vilda gamar runt mitt huvud och skrek "Wrääah, wrääh". Jag anade att något obehagligt skulle hända så jag började springa. Men fåglarna flög efter och lyckades ta tag i mina armar.  
Efter en lång flygtur släpptes jag ner i ett gigantiskt fågelbo med en massa jättefågelungar. Mamma fågel kommer fram till mig och hotar mig med att om jag inte uppfinner en nässpray till en förkyld fågelunge så kommer jag sluta som fågelmat. Uugh. Med min egen saliv och lite regndroppar trodde jag mig ha skapat den perfekta nässprayen, men förgäves. Fågelungen blev inte frisk. Fågelmamma blev sur och jag blev tvungen att komma på en flyktplan.  
Utan att tänka hoppade jag upp på en fågelunge och skrek åt den att flyga iväg. Såklart hände inte detta. När jag tror att min sista stund är kommen, eftersom fågelungarna hoppar efter mig så ser jag en flygande blå bil i skyn. Den landar på fågelboets kant. Bildörren öppnas och ut kommer Harry Potter halvt naken!
"Please cover up Harry!"

Där slutar drömmen. Jag hoppas verkligen att Harry Potter hade kommit för att rädda mig. Eller så kanske han trollade fram en nässpray åt mig som inte innehöll mitt eget saliv.


Såhär i efterhand blir allt mer komiskt än brutalt.
Känns som jag skulle behöva en drömtydarbok för att verkligen försöka förstå varför Harry Potter visar sig i kalsonger.

Jag har hört en grej om drömtydning och det är att drömmar och ormar är förknippade med pengar. Varför drömmer jag inte om ormar eller något annats som skulle visa sig vara bra för min framtid? Kom just på att en orm även kan vara en fallossymbol. Ajdå!

Dags att drömma vidare bland fåglar och Harry Potter och andra konstigheter men innan ska jag fundera vidare på vilken sanning som kan ha funnits i senaste nattens dröm..

Godnatt!


Sweet summer


Sommarlov solen lyser skönt
Sommarlov, gräset är så grönt
Himlen blå, vill jag nå
När jag fångas ut av vinden
Sommarlov
Sköna sommarlov

Halllujah

Efter alla dessa ihärdiga veckor har tröttheten i takt med att sommarlovet närmat sig växt sig allt ofantligare. Betygen är satta och allt slit är över. Detta har medfört att jag har noll stress och nått höjden av lugn. Nu sitter jag nyvaken med en varm vetekudde på nacken och drömmer mig bort bland uppigande musik, skön filt och mjukisbyxor(härliga plagg det där).

Studenten i stockholm har firats för fullt i veckan då jag bestämde mig i tisdags att åka och fira min kära kusin jesper på studenten på i onsdags. Vilket spektakel! Det bjöds på grötlunch, kaffe och polarkakor dagen till ära och massa släkt var inbjudna. Fint!




Innan ni slipper mitt drabbel så kan jag väl passa på att tipsa om världens underbaraste film (tätt efter Amelie från Montemartre), Happy Feet! .. Vilket lyckorus! Amadeus, jag är inte så konstig som jag verkar när jag tittar på film, kanske lite.