En Annan Solig Dag

image60

Visst är det underbart med sol och värme! Skönt att kunna sitta ute i solen med skolböckerna, det gör pluggandet lite roligare, bara liite.
Två nationella prov och ett idrottsprov har  avverkats under denna veckas måndag och tisdag. Känns skönt att med studiedag imorgon, 1 maj på torsdag och klämdag på fredag kunna gynnas av en halv veckas lov, Äntligen!

Glad Valborg!






En glädjefylld lovdans

Jag insåg precis, nu när jag precis kommit hem från en tävling, att jag aldrig rapporterat om alla danstävlingar jag deltar i. Inte mer än rätt att jag berättar om dagens framgångar. Bjuder på en kort resumé!

Det var fem trötta själar som tidigt imorse satte sig i familjen Wiktorssons Saab och begav  sig sakta men dock mycket säkert till Söderhamn och den tävlingshall som dagen skulle spenderas i. Förberedelserna innan tävlingdags är många och så även idag. Hej smink, hår, kläder, uppvärmda leder och matlådor. Sedan återstod bara själva tävlandet och dansandet och vilken lycka! 2:a i par och 3:a i grupp, så himla nöjd och det är ju inte så beklagligt att få ett tävlingspris.
I bilen hem yttrade vi vår glädje över de framgångar som jag och resten av bilresenärerna åstadkommit, massa glädje. Dans ger glädje!

Fortsätt Simma, Fortsätt Simma

Efter relativt stressfyllda veckor med planering inför mina elevers uppvisningar, skola och massa annat har nu stressen slagit till i magen vilket förklarar varför jag känner mig orolig hela tiden. Hur ska jag bli av med detta?
Önskade att jag fann tid till att hitta lugn.. kanske och snart.


Merci France!

Paris och Frankrike var fantastiskt, faktist! :)