ES1DN!

Vilken fin vecka, sannerligen! Jag kan nästan ana att det är pågrund av att skolan har dragit igång, och dansen likaså. Omställningen från sommarlov till skola (någorlunda social till übersocial) har dock gjort mig något avslagen framåt kvällskvisten, men såklart, det positiva väger ju över det negativa!
Och jag måste minsann erkänna att jag är oerhört nöjd med min linje.. IHH!! Alla fina och trevliga människor som man fått träffa får ju en att må så bra!

Jag får heller glömma att hylla fredagens möte med Karl, Liz, Elin, Emma och Agnes!
Skratt, Taco-chips och 60-tals film.
Kvällen slutade med en massa trötta ungdomar som låg och halvsov i soffor. Tack och lov erbjöd min pappa att skjutsa hem både emma, elin och även mig (hade ju varit konstig om pappa-Jerk hade lämnat mig kvar..även om det hade varit trevligt det också :) ).. Skönt att lägga sig i sin säng sen iallafall! Och det är nog sängen som blir mitt nästa mål nu, skola väntar och tacksamt nog står dans står först på schemat!


mischievous child's

Ja, då var vi här. Sommarlovet och alla dess stora och underbara äventyr är nu fullbordade och kvar återstår nu den vecka som mest kommer att bestå av pirr-i-lirr i magen och en massa försök i att lägga sig tidigt och vakna tidigt för att bemöda sig till att skapa någon slags dygnsrytm. Det på grund av att skolan lurar alldeles bakom husknuten, en alldeles ny skola med nya miljöer och människor att bekanta sig med vilket jag känner mig otroligt förväntansfull över! Med det vill jag säga att det känns sannerligen bra att börja skolan igen, jag är redo! Nästan och snart.  

Jag funderar och tänker. Ty vi har ett bus på gång. Ett bus som inom snar framtid kommer yppa sig och chockera världen. Man känner sig lite förväntansfull och ett léende dyker upp på ens läppar när tanken slår en. Tanken på att bus kan vara otroligt festliga. Den mest vetgirige läsaren kanske nu lider samtidigt som hon eller han suger på sitt hår och äter upp sina tånaglar och äter upp allt annat som är i ens väg av den stora nyfikenheten som råder. Men som man brukar säga; den som lever får se... 


 

Walking On Sunshine

 Känns så bra med sol och värme! Så skönt att ligga på gräsmattan och mest bara läsa biografier, dricka juice och titta upp bland molnen och drömma sig bort i önsketankarna..
..tänk om.. .
De senaste dagarna har tillbringats hos farmor och hennes jättelika gamla gård. Och jag har liksom onärvarande i allt gått runt i ett lyckofylld bubbla och mest tänkt tillbaka på den underbara vistelse jag har haft i Östersund och på Storsjöyran tillsammans med underbaraste 
lizzilou.
Det var så himla makalöst bra, otroligt bäst och fett kul, precis som jag förutsåg! 
Jag gillar att använda ord som egentligen betyder likadant men som samtidigt förstärker innebörden av det. Risken är ju att det blir lite kaka på kaka, men det är ju bara för att förstärka det faktum att jag hade det så galet kul!
Alla intryck gjorde oss dessvärre otroligt trötta. Då var det skönt att krypa ner i säng och titta på Spiderman och mest känna lugn.
:)

Idag tänkte jag faktist ta mig i kragen och faktist göra något. Vill dela min sommarglädje och försöka med civilisationens hjälp att spräcka den bubbla som nu börjar forma vardagen till det mer monotona slaget !
Kräm!


 
 
Längtar verkligen till vårt brusbus, kommer det att funka?