kärlek och bajs

ll
Kärlek och sånt. Kärlek är något underbart, något fint och något som varje liten människa behöver för att få känna den gnutta livsglädje som man behöver för att orka stiga upp på morgonen. Precis som skratt och gråt ligger kärlek och hat så otroligt nära varandra samtidigt som de ligger så otroligt långt ifrån varandra. Att älska någon så mycket och samtidigt hata den för att man älskar den och hata sig själv för att man älskar någon som man hatar är otroligt frusterande. Det är så invecklat det där.. kärlek & sånt.
Samtidigt som man själv vill känna sig älskad så behöver vi alla något att älska själva. Något att längta till, något att drömma om, något att brinna för. Det kan vara kärleken till musiken, till bilen, till pojk/flickvännen, till sängen eller till kaninen. Det är kärleken till andra, till oss själva och till livet som får oss att känna oss viktiga på denna runda jord. Även om vi inte tänker på det så är vi alla beroende, beroende av det som så många är rädda för, att känna kärlek.


blir nästan lite äcklad av att skriva ordet så många gånger.. men jag tänker skriva de några gånger till iaf.
KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK


ujujuj (;

Kommentarer
Postat av: Liz

fint fint fint!!
du skriver verkligen så tänkvärda saker :)! och du har helt rätt! man behöver alltid nåt att älska, och någon att bli älskad av. du är älskad ;)! puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback